Traiteur

Een koud buffet was vroeger iets waar moeder de vrouw uren voor in de keuken stond om alle ingrediënten te bereiden en dan te hopen dat alles nog lekker koud en vers was op het ogenblik dat de gasten arriveerden.

Het was een hele karwei om naar de supermarkt te gaan, kijken dat je niets vergeet, en dan alle spullen mee naar huis nemen. Eens thuis gekomen werd alles in de ijskast gepropt waarna je tot het besef kwam dat je ook nog moest …koken, om dan alles terug uit te laden … klinkt bekend in de oren niet?

Een traiteur aan huis is de oplossing !!

Een Koud Buffet Aan Huis Geleverd

Zo kon men sinds jaren al bij een beenhouwer koude buffetten bestellen en die zelf gaan afhalen… Dit was reeds een hele verbetering!, maar toch…: het gesjouw met schotels leidde er soms toe dat het koud buffet dat op tafel verscheen dikwijls niet helemaal hetzelfde meer was dat datgene dat je had afgehaald bij je slager. (Een bruuske rembeweging voor een onvoorzichtige voorligger of te weinig plaats om je schotels te zetten hadden tot gevolg dat je mooie koud buffet een “beetje” dooreen geschud was tegen dat je terug thuis was). Dit had dan nog veel geld gekost en het resultaat was niet navenant.

Gelukkig bestaan er nu bedrijven die op al deze problemen een antwoord hebben gevonden…, en zijn er nu de koude buffetten die aan huis geleverd worden.

Je kan eenvoudig online bekijken welk buffet je wenst, en je kan dit rustig vanuit je zetel doen! Vervolgens bestel je online het buffet dat je hebt uitgekozen mits eventueel nog wat aanpassingen.

Op de dag dat je feestje doorgaat wordt het buffet aan huis geleverd in perfecte staat, je betaalt de chauffeur en je kan beginnen feesten!

De tijd en de kopzorgen die je jezelf bespaart zijn enorm en je bent verzekerd van een goede kwaliteit waarmee je indruk kan maken tegenover je gasten. En het leuke is…: je hoeft er zelf niks voor te doen!

WOGA heeft 2 traiteur services namelijk
ABC Catering en
Antwerp Breakfast Service.