San Marco Village

In San Marco Village worden er standaard drie mogelijkheden aangeboden. Het menu Saporito, het menu Nozze di Figaro en het menu Exclusivo.

Hieronder vind u een overzicht wat deze menu’s inhouden.

De prijzen zijn afhankelijk van de formule. Indien het om een open inschrijving gaat, dit wil zeggen iedereen kan hieraan deelnemen dan wordt het gekozen menu bepaald door de eerste groep die inschrijft.

Het menu zal dan ook vermeld worden op de evenementen pagina.

Voor het menu Saporito kiest u telkens 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht en 1 nagerecht voor heel uw groep.
Voor het menu Exclusivo kiest u telkens 1 voorgerecht, 1 soep, 1 hoofdgerecht en 1 nagerecht voor heel uw groep

Menu Saporito San Marco Village

Voorgerechten (kies 1 gerecht)

Mozzarella met Romatomaten, verse basilicum, rucola en pesto Genovese

Duo van gemarineerde heilbot en gerookte zalm met hun garnituur

Terrine van kabeljauw met tagliatelle van groenten en kruidendressing

Salade Niçoise met verse gegrilde tonijn en balsamico dressing

Carpaccio van rund in kruidenjasje met Grana Padano en rucola

Crispy Duck salad met mango en granaatappel

Trio van Parma-, Serrano- en Gandaham met Cavaillon en confijt van appeltjes

Rundgebraad met zwarte peper op krokant seizoensslaatje

 Hoofdgerechten (kies 1 gerecht)

Varkensmedaillon “Rodenbach” met gebakken seizoensgroenten en peterselie-aardappeltjes

Mechelse koekoek op een bedje van tuingroenten met Portsaus en aardappelblokjes

Krokante kip met een lasagne van aubergine, tomaat en geitenkaas

Involtini van varkensrug op Toscaanse wijze met fritatta van aardappelen

Cordon bleu van kalkoen met abdijkaas en Gandaham, worteltjes met honing en thijm

Lamsbrochette met gegrilde courgette en torentje van couscous met koriander

Gegrilde zalmfilet met bladspinazie, trostomaatjes en lichte basilicum béarnaise

Filet van vlaswijting met gerookte zalm en peterselieroom

Krokante pangasiusfilet met verse dragon en graanmosterd op wortelstoemp

Gegrilde moot botervis met Choronsaus en jardinière van bloemkool, broccoli en romanesco met geplette aardappelen

Cannelloni van zalm en kabeljauw met beurre blanc van Hoegaerden en witloofstoemp

 Nagerechten (kies 1 gerecht)

Sabayon van Marsala met vanille ijs

Trio van chocolade dessertjes

Vers seizoensfruit met Bourbon vanille ijs

 

Menu Nozze di Figaro

 Beleef een authentiek feest zoals de Italianen op het platteland hun bruiloft vieren. Voor- en hoofdgerecht worden in prachtige grote schalen midden op de tafel gezet, u en uw tafelgenoten bedienen zich naar believen. Op en top gezelligheid!

Voorgerechten

 Antipasti misti: Parmaham met meloen, Salade Caprese, Salumeria Italiana, Vitello Tonnato, Carpaccio van Ossehaas, Mortadella, Pastasalade, …

 Hoofdgerechten

 Costolettine d’agnello “Feduzzi” (gegrilde lamskoteletjes met verse rozemarijn, look en gestoofde sjalotjes)

 Misti di Mare al cartoccio (gemengd zeebanket met fijne groenten in papillotte)

 Pasta Pesto ripieni con verduri (heerlijke met verse groenten gevulde pasta met Pesto en Parmeggiano)

 Verdure misti al forno (gemengde seizoensgroenten met verse tuinkruiden gebakken in de oven)

Patate Arragnate (aardappelen met look en oregano uit de oven )

 Insalata di pommodori (salade van zongerijpte Romatomaten met verse basilicum en balsamico vinaigrette)

 Nagerechten

Trio van Italiaanse dessertjes

 

 Menu Exclusivo San Marco Village

 Voorgerechten  (kies 1 gerecht)

 Carpaccio van kabeljauw met gedroogde Copa en prei

 Tartaar van tonijn en zwaardvis met fijne kruiden en tzatziki vinaigrette

 Carpaccio van tonijn met wasabi mayonaise en opgelegde komkommer

 Gebakken st. jacobsvruchten op julienne van witloof met sausje van sinaasappel, vanille en kardemon

 Ravioli met kreeft in mosselsausje met saffraan en curry

 Suprême van tarbot met julienne van jonge prei en salsa van zeevruchten

 Timbaaltje van reuzengarnalen met mirepoix van groenten en coulis van gele paprika

 Gebakken kalfszwezerik met abrikozen, boschampignons, Xeressausje en sesamkoekje

 Gemarineerde duivenfilet op slaatje van prei en pompelmoessapSoepen

Heldere bouillon van grijze garnalen met rivierkreeftjes en basilicumkorstjes

Andalousische roomsoep met rouille van zongedroogde tomaten

 Soepen (kies 1 soep)

 Roomsoepje van kreeft met koriander pesto

 Heldere bouillon van bospaddestoelen met zijn garnituur

 Hoofdgerechten (kies 1 gerecht)

 Fantasie van tongrolletjes en st. jacobsvruchten met gefrituurde worteltjes en spinazie

 Trio van gevulde tongrolletjes met beurre blanc van champagne en snippers van fijne groenten

 Gebakken tarbot met ragout van sluimerwtjes, worteltjes en mini-mais met sausje van Zeeuwse oesters

 Chateaubriand van lotte met venkel, artisjok, gekonfijte citroen en tomaatjes, puree met rode linzen

 Gebakken lamsfilet met persilade, groenteloempia en honing-thijmsaus

 Gegrilde kalfskotelet met Cambozola, gevulde courgette en gebakken kruidenaardappeltjes

 Duo van kalfszwezerik en griet met gekonfijte trostomaatjes en sabayon van schaaldieren

 Nagerechten (kies 1 gerecht)

Dessertenbord van de chef

 Gepocheerd peertje met koffiesaus en chocolade sorbet

 Sabayon met Marsala en Bourbon vanille ijs