Den Wolschaerder en Theadrôme

Het eerste menu is het “standaard” menu dat wordt geserveerd bij de open inschrijvingen. De andere menu’s zijn de keuzemenu’s waaruit u kan kiezen bij een gesloten moorddiner waar u alleen aanwezig bent met uw bedrijf, familie, vereniging.

Standaard menu open inschrijving

Menu*
Pastasalade met gerookte zalm en garnalen
Insalata di mare (salade met zeevruchten)
Parmaham met meloenbolletjes
Erbazzone Regiano (spinazietaart met hesp)
Frittata all’ Aretina (pikante quiche)
Insalata Caprese (mozzarella, tomaat en basilicum)
Groenten
Condijun (groentesalade met ansjovis)
Insalata Verde (dicerse groen sla’s)
Peperonata (paprikasalade)
Sausen
Vinaigrette
Looksaus
Diverse kruiden, oliën
Ciabatta, Stokbrood
Warm
Minestrone
Escalope Milanese met penne
Tortelloni met spinazie en ricotta met groene pepersaus
Gnocchi Abbruzzessi
Dessert
Tiramisu
Zuppa Inglese
*het is mogelijk dat er zich wijzigingen voordoen aan het menu

 

Hieronder vindt u de keuzemenu’s die te verkrijgen zijn bij een gesloten inschrijving”.

U kan telkens 1 gerecht kiezen.

Menu € 20,00 pp

Voorgerechten

Gevuld hespenrolletje met asperges en groentemimosa
Cocktail Prins Alexander (met kip)
Pasteiduo met aangepast konfijt
Gegratineerde pompelmoes met lauw rivierkreeftenvlees

 Hoofdgerechten

Kipfilet Veronique met kroketjes
Irish Stew met aardappelen
Varkensmedaillon met honing-sojasaus en basmatirijst
Varkensgebraad Cross & Blackwell met pommes allumettes
Zuiderse visgratin met Duchesse aardappelen
Kalkoengebraad Archiduc met kroketjes

 Nagerechten

Biscuittaart met fruit
IJstaart
IJscoupe Romanoff
Frambozenbavarois met Crème Anglaise

 Dit keuzemenu kan aangevuld worden met een soep à € 2,50 pp of roomsoep à  € 3,00 pp.

Vb: Courgettesoep, Witloofsoep, Paprikasoep, Tomatensoep, Tomatenroomsoep, Witloofroomsoep

 

Menu € 27,00 pp

 Voorgerechten

Zalmtartaar met gerookte heilbot en limoen
Wiener Salon Pastete
Gebakken Geitenkaasje met honingdressing
Feuilleté met Oostendse Waterzooi

 Soepen

Aspergeroomsoep
Waterkersroomsoep
Crème Portuguais
Courgettesoep

 Hoofdgerechten

Lamskoteletjes, Provençaalse boontjes, gratin dauphinoise
Varkensfilet met mango en aardappelnestjes met cranberrysaus
Kipfilet met gegrilde venkel en krielaardappeltjes
Kalfsmedaillon in witte portosaus met aardappelnootjes
Parelhoen met appelsien, witloof en Parijse aardappelen
Victoriabaars met courgette, tomaat en krielaardappeltjes

 Nagerechten

Gebak van de chef met vers fruit
Perzik Melba met aardbeien en frambozen
Crema Catalan (Crème brulèe)
Oostenrijks apfelstudel met Bourbon vanilleijs

 

Menu € 32,00 pp

 Voorgerechten

Tongrolletjes Florentine in krokant jasje
Bladerdeegje met Griekse feta, trostomaten en Gandaham
Huisgemaakte garnaalkroketten met notensla
Feuilleté met Oostendse Waterzooi

 Soepen

Minestrone met rode porto
Roomsoep Dubarry
Champignonroomsoep
Richelieuroomsoep

 Hoofdgerechten

Kalfslapje met Gandaham en zilveruitjes en lentegroenten
Parelhoenfilet met ʺDe Konincksausʺ en knolselderpuree
Kalfsmedaillon in witte portosaus met aardappelnootjes
Varkenshaasje Dijonaise met Provençaalse boontjes en Gratin Dauphinoise
Gepocheerde kabeljauwfilet op z’n Engels met peterseliepuree
Victoriabaars met courgette, tomaat en krielaardappeltjes

 Nagerechten

Dessertpalet van vers gebak
Trio van bavarois met woudvruchtencoulis
Crema Catalan (Crème brulèe)
Syllabub met cassisijs

 

 Menu € 37,00 pp

 Aperitief

Glas Cava met versnaperingen

 Voorgerechten

Zalmtaartje met dilleroomsaus
Garnaalsalade met Grany Smith, bieslook en notenolie
Gebakken geitenkaasje met honigdressing
Paling in het groen

 Soepen

Minestrone met rode porto
Roomsoep Dubarry
Champignonroomsoep
Richelieuroomsoep

 Hoofdgerechten

Kalfslapje met Gandaham en zilveruitjes en lentegroenten
Parelhoenfilet met ʺDe Konincksausʺ en knolselderpuree
Kalfsmedaillon in witte portosaus met aardappelnootjes
Varkenshaasje Dijonaise met Provençaalse boontjes en Gratin Dauphinoise
Gepocheerde kabeljauwfilet op z’n Engels met peterseliepuree
Victoriabaars met courgette, tomaat en krielaardappeltjes

 Nagerechten

Dessertpalet van vers gebak
Trio van bavarois met woudvruchtencoulis
Crema Catalan (Crème brulèe)
Syllabub met cassisijs

 

Menu € 42,00 pp

 Aperitief

Glas Cava met hapje naar keuze uit onze lijst receptiehapjes

 Voorgerechten

Huisgemaakte garnaalkroketten met notensla en gegrilde kerstomaten
Parmaham met meloen, peertjes en aarbeiensalsa
Lauwwarme salade van parelhoenfilet en gerookte eendenborst
Verse maatjes op drie wijzen (seizoen)

 Soepen

Selderconsommé met sherry
Consommé met jonge wortelen
Madrileense consommé
Consommé van hoevekip met lentejulienne

 Hoofdgerechten

Gebakken eendenborstfilet met drie – peperroomsaus en amandelkroketten
Gevulde lamsbout met seizoensgroenten en gebakken zoete aardappelen
Gebakken Konijnenfilet met mosterdroomsaus, garnituur à l’Ancienne en kroketjes
Tournedos met Provençaalse saus, courgette met champignons en Parijse aardappelen
Gebakken Langoustines met Beuling, knolselder en Nicola aardappelen
Normandische tongfilets met Hertoginnenaardappelen

 Nagerechten

Taartjes van geitenkaas met chocoladecrumble
Peertje met Stilton en rode porto
Limoenmousse met munt en pistaches
Hervekaasje met sabayon

 

Menu € 48,00 pp

 Aperitief

Glas Cava met 2 hapjes naar keuze uit onze lijst receptiehapjes

 Voorgerechten

Bladerdeegje met Griekse feta, trostomaten en Gandaham
Lauwwarme salade van parelhoenfilet en gerookte eendeborst
Zalmtaartje met dilleroomsaus

 Soepen

Catalaanse Mosselsoep
Heldere Ossenstaartsoep
Paprikasoep met garnalen

 Tussengerechten

Stroganoffreepjes en canapé met gebakken champignons
Kwartel in rode wijn met jachtgarnituur
Gegratineerde visschelp met Sint-Jakobsvruchten

 Hoofdgerechten

Tournedos met Provençaalse saus, courgette met champignon en Parijse Aardappelen
Gebakken eendenborstfilet met drie – peperroomsaus en amandelkroketten
Gebakken Konijnenfilet met mosterdroomsaus, garnituur à l’Ancienne en kroketjes
Varkenshaasje en Aubergineslaatje met aardbeien en frambozen
Millefeuille van kabeljauw en selder met carpaccio van mango
Zalmmedaillon met “Witte van Hoegaarden”

 Nagerechten

Hervekaasje met sabayon
Meloenmousse met muskaatwijn
Bavarois van donkere Leffe met gestoofde appeltjes

 

Menu € 55,00 pp

 Aperitief

Glas Champagne met 2 hapjes naar keuze uit onze lijst receptiehapjes

 Voorgerechten

Parmaham met meloen, peertjes en aarbeiensalsa
Huisgemaakte garnaalkroketten met notensla en gegrilde kerstomaten
Gebakken Geitenkaasje met honingdressing
Verse maatjes op drie wijzen (seizoen)

 Soepen

Heldere aspergesoep met rivierkreeft
Tomatenroomsoep met wodka en basilicum
enkelsoep met zalmeitjes
Kippenconsommé met Chinese omeletjes

 Tussengerechten

Lauwe salade van piepkuiken en asperges
Grieks Kalfscasserolletje
Sint-Jakobsvruchten met spek in champagnesaus

 Sorbet

Limoensorbet met munt

 Hoofdgerechten

Lamskroon met paletje van primeurgroenten
Struisvogeltournedos met ananas en peper met gebraden aardappeltjes
illefeuille van kabeljauw en selder met carpaccio van mango
Tarbotfilet met bospaddestoelen en aardappel – peterseliemousse

 Nagerechten

Peertje met Stilton en rode porto
Bavarois van donkere Leffe met gestoofde appeltjes
Chocoladesabayon met kaneelijs

 

Menu € 68,00 pp

 Aperitief

Glas Champagne met 3 hapjes naar keuze uit onze lijst receptiehapjes

 Voorgerechten

San Danielle ham met Cavaillon en aardbeisalsa
Pata Negra met mousse van Poire William
Lasagne van venkel en spek met scampistaarten

 Soepen

Kalfsconsommé met fijne lentegroenten
Heldere bospaddestoelensoep

 Tussengerechten

Duo van paling in groen en wit
Grieks Kalfscasserolletje

 Sorbet

Champagnesorbet met viooltjes

 Hoofdgerechten

Lamsfilet met limoensaus en groene asperges
Duo van zalm met “Witte van Hoegaarden” en tongfilet met aardbeiensaus

 Nagerechten

Kaaspaletje en dessertfantasie