Ambiance Restaurant WOGA

Genieten dat is de enige goede omschrijving van het ambiance restaurant WOGA. Genieten van humor, live optredens, lekker eten en een goed glas wijn en uiteraard van uw partner, familie, vrienden, collega’s. Een unieke belevenis die geschikt is voor elke gelegenheid.

Een themafeest waarbij een humoristische verhaallijn wordt afgewisseld met improvisatietheater. Onze acteurs staan niet alleen op een podium, maar ze bewegen zich ook tussen het publiek.

Hun improvisatietalent en laat ons zeggen “speciale” karakters zorgen voor heel wat hilarische toestanden. Laat u meeslepen in dit leuke feest en geniet van de live optredens en breng zeker uw lachspieren mee want ze zullen danig getest worden.

U heeft de keuze uit diverse thema’s zoals het moorddiner, de showbrunch, het showdiner of het vrijgezellenfeest. Klik hier voor de verschillende data van de diverse themafeesten en de locaties waar deze doorgaan.

Als u met een kleinere groep bent kunt u best deelnemen aan onze open inschrijvingen. Dit zijn datums die vastgesteld zijn en waar u samen met andere groepen in het ambiance restaurant WOGA kan genieten. Vanaf 10 personen kan u zelf een datum voorstellen en dan gaan wij op zoek naar andere groepen die samen met uw groep willen deelnemen op de door u gekozen datum.

Verder zijn er verschillende standaardformules voor themafeesten in gesloten gezelschap. Deze prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen waaruit uw gezelschap bestaat.

Voor een vrijblijvend gesprek of meer info over het ambiance restaurant WOGA kan u ons steeds contacteren klik hier.

  • Poels Ann

    Beste,
    ik heb zonet 2 bons besteld voor het showdiner via de site van groupon. Ik wou eens informeren of het mogelijk is om reeds een tafel te reserveren voor de show op 14 april in Mortsel. Voorlopig zijn we met 5 collega’s maar dat zullen er waarschijnlijk nog meer worden.

    Mvg Ann Poels